Burkolat- és színterv

A klasszikus alaprajzi és tervezési feladatokon túl további speciális modulokkal egészíthető ki szolgáltatáscsomagunk.Felmérési tervek:

Gyakran jelentős eltérések tapasztalhatók a "marketing célú" tájékoztató adatok és a valóság között. A jelentős anyagi kockázatot minimalizálni pontos lézeres méréssel, és a jogilag egyértelmű bérterület-kalkulációs elv meghatározásával lehet.
A felmérés során a terület épületgépészeti paramétereit és tulajdonságait is módunkban áll leegyeztetni.

Beültetési terv
A maximális létszám tervezhető! Ezt a megrendelő saját bútorainak elhelyezésével, illetve más – esetleg hatékonyabb méretezésű – bútortípusok használatával érzékeltetjük.

Koncepció tervek:

Lehetőség nyílik arra, hogy már az irodák kialakítása alkalmával felkészüljünk a lehetséges további bővítésekre, fejlesztésekre. Ez a folyamat új irodaszervezési stratégiák bevezetésénél a leghatékonyabb.
Az eltérő berendezési elvű alaprajzok összehasonlításával bemutatható, hogy a célterületen a dolgozók számának és a munkafolyamatok típusának függvényében a befektetés milyen előnyökkel, kompromisszumokkal jár.

Színtervek: 

Minden esetben lehetőség van a látványterveket több anyag és színkombinációval megtekinteni, melynek köszönhetőn sok időt és költséget megtakaríthatunk, gyorsítva a döntési folyamatot az anyagkiválasztásánál. Lehetőségünk van látni minden egyazon térbe kerülő anyagfelületet, és azok arányát, viszonyát és hatását, hogyan erősítik vagy éppen oltják ki egymást. A terveket egymás mellé helyezve és összehasonlítva könnyebben és gyorsabban fogalmazható és tervezhető meg egy egységes, harmonikus stílus.

Közületi és magánszemélyek megrendelését egyaránt vállaljuk!

Irodák és közületi terek bútorozásához tekintse meg ajánlatunkat! www.europadesign.hu


2d tervezés

Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.