Regisztráció

Regisztrációs adatlap

Igen, kérek hírlevelet


Adatkezelési szabályzatunk és az ÁSZF elfogadása kötelező.
Az linkre kattintva új ablakban nyílnak meg.
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot
Azon partnerünk, aki még nem vásárolt, regisztrálhat, hogy kedvezményeket kapjon!
Három hónapnál régebben regisztrált partnereink első látványtervét ingyenes elkészítjük!

Regisztrációjával automatikusan feliratkozik hírlevél listánkra. A kéthavonta megjelenő hírleveleinkben ellátjuk Önt a legfrissebb információkkal és egyéb szakmai tájékoztató anyagainkkal szélesítjük ismeretét.

Amikkel segítjük
- tájékoztatás hazai és külföldi támogatott továbbképzésekről, az akciókról, kedvezményekről
- szakmai hírlevél kéthavi rendszerességgel
- CAD fájl igénylési lehetőség
- automatikus CAD fájl frissítés
- ingyenes katalógusok, termékismertetők és műszaki leírások küldése postai vagy elektronikus úton
- szín- és anyagminták biztosítása tervezéshez, ajánlat készítéséhez

Regisztrációs feltétel:
A www.spaceplan.hu oldalán történő regisztráció, hírlevél feliratkozás során személyes adatokat kérhetünk Öntől (pl. név, e-mail cím, telefonszám). Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy(ek) részére nem adjuk át. Akcióinkról, kedvezményeinkről és termékeinkről marketing tartalmú reklámüzenetet juttathatunk el Önnek.

A weboldalak látogatása során automatikusan regisztrálhatjuk IP címét, böngészőjének típusát, valamint az Ön által használt operációs rendszer típusát. Ezen összesített információkat (amelyekből az Ön személyes adatai nem állapíthatóak meg, illetve azokra semmilyen következtetés sem vonható le) statisztikailag feldolgozott formában marketing és szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználjuk, esetenként nyilvánosságra hozzuk.

A megadott adatokat a www.spaceplan.hu kezeli. A feliratkozó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes és bármikor kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az info@europadesign.hu e-mail címre küldött levéllel. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, illetve a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a „Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezelése”-ről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az Online Privacy Alliance ajánlásait. A fent említett adatokat statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan összesítve marketing és szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználjuk, esetenként nyilvánosságra hozzuk.

A felhasználó által megadott adatokat a www.spaceplan.hu az alábbi célokra használja: marketing és szolgáltatásfejlesztés; a felhasználó részére speciális, személyre szóló ajánlatot, hírlevelet juttassunk el, az általa megadott e-mail címére, vagy a website-on keresztül, célzott reklám és promóciós üzeneteket juttassunk el a felhasználóhoz, ezzel is biztosítva, hogy adott szolgáltatásaink felhasználóink részére ingyenesek maradhassanak, a felhasználót értesítsük a www.spaceplan.hu weboldalain történt fejlesztésekről, szolgáltatásaink bővüléséről.

Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.