Referenciák, ügyfeleink

FrieslandCampina

Ügyfél információkKépekLátványtervekTermékek


A FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft. kapta az Év Irodája Employer Branding díjat, amelynek összes berendezését az Europa Design szállította, és amelyet az Irodaházak Ékszakája VI. rendezvénysorozaton belül már a szerencsések megtekinthettek.

Cikkek:
https://www.irodakereso.info/cikkek/irodapiaci-hirek/friesland-irodakep-a-magyar-pottyossel
http://epiteszforum.hu/irodahazak-ejszakaja-vi-well-iroda
http://blog.iroda.hu/irodapiaci-blog/irodahzak-jszakja-vi-well-iroda/135413
https://www.irodakereso.info/cikkek/irodapiaci-hirek/vi-irodahazak-ejszakaja
https://www.proidea.hu/sajtokozlemenyek-6/irodahazak-ejszakaja-6-well-iroda-15572.shtml

ROYAL FRIESLANDCAMPINA PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONTJA A CITYZEN IRODAHÁZBA KÖLTÖZÖTT - és mi rendeztük be!

A Váci úti CityZen irodaházba költözött a világ egyik legnagyobb tejipari vállalataként ismert holland Royal FrieslandCampina új, regionális pénzügyi szolgáltató központja. A FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft új székhelye összesen 2400 négyzetméteren, az A+ kategóriás CityZen irodaház két szintjén kapott helyet, így az épület kihasználtsága eléri a 90 százalékot.  A FrieslandCampina számára kiemelten fontos szempont volt a CityZen irodaház kiváló lokációja és számos kiegészítő szolgáltatása. „Munkatársaink és partnereink egyaránt könnyen és kényelmesen eljuthatnak az új szolgáltatóközpontba a főváros bármely pontjáról. Az előnyös elhelyezkedés és a minden igényt kielégítő irodai környezet valódi vonzerőt jelenthet majd az alkalmazottaink  számára, akiknek a létszáma az elkövetkezendő években megközelítheti a 150 főt” – mondta Marc Galjaard, a FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft képviselője.
 
 
 A CityZen Offices irodahelyiségei a nagy méretű ablakoknak, valamint a ConvergenCE által kiépített térelválasztó üvegfalaknak és üvegajtóknak köszönhetően napfényesek és világosak. Az irodákban 4 csöves hűtő-fűtő légkondicionáló rendszer működik, amely óránként és személyenként 35 m3 friss levegőt biztosít.  A FrieslandCampina által bérelt két szint között a dolgozók kényelmét saját, belső lépcsőház szolgálja. A barátságos, és fiatalos stílusú belsőépítészeti megoldások, valamint az irodához tartozó panorámás pihenőterasz inspiráló és kellemes munkakörnyezetet teremtenek. Az alkalmazottaknak a 151 férőhelyes mélygarázsban kerékpártárolók és zuhanyzós öltözők is rendelkezésére állnak, emellett az épületben kávézó és szupermarket is működik.
 
Forrás:
http://blog.iroda.hu/irodapiaci-blog/a-cityzen-irodahzba-kltztt-a-royal-frieslandcampina-pnzgyi-szolgltat-kzpontja/133824


 
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.