Referenciák, ügyfeleink

Atos Magyarország

Ügyfél információkKépekLátványtervekTermékek
Az Atos SE (Societas Europaea) a digitális szolgáltatások vezető szereplője 13 milliárd euró éves árbevétellel és közel 100 000 alkalmazottal van jelen a világ 73 országában. Tanácsadási, rendszerintegrációs, felhő és menedzselt szolgáltatásokat, üzleti folyamat kiszervezést (BPO), Big Data és kiberbiztonsági megoldásokat, valamint a Worldline-on – Európa vezető fizetési és tranzakciós szolgáltatóján – keresztül tranzakciós szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére. Az Atos mély technológiai ismereteinek és iparág specifikus tapasztalatának köszönhetően a csoport ügyfélkörében szinte minden üzleti szektor jelen van: pénzügy, egészségügy, gyártás, média, közművek, közszféra, kiskereskedelem, távközlés, szállítás, és katonai/rendészeti megoldások.

„Azért választottuk új „otthonunknak” a Váci Greens „D” épületét, mert az ideálisan és maximális rugalmassággal kiszolgálja a rövid és hosszú távú bővülési igényeinket egyaránt” – fogalmaz Hernádi József, az ATOS Magyarország ügyvezetője. „Cégünk magas minőségű, hatékony és széles körű szolgáltatásokkal bíró irodaépületet keresett, amelyre a Váci Greens adott tökéletes megoldást” – nyilatkozta Hernádi József az új irodaház választásról.
(http://blog.iroda.hu/irodapiaci-blog/az-atos-is-a-vci-greens-d-be-kltzik/133974)
 
A Váci Greens „D” már hét bérlőt tudhat magáénak. A Big Data és kiberbiztonsági megoldásokat, valamint tranzakciós szolgáltatásokat biztosító ATOS 1 500 m2-re irodát bérel itt. 


Bővebben itt olvashattok: 
http://europadesign.hu/tamogatas/2018/11/21/atos_iroda_a_well-being_jegyeben
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.