Referenciák, ügyfeleink

Eaton Enterprises

Ügyfél információkKépekLátványtervekTermékek


A Krisztina Palace második emeletén lévő Eaton Enterprises irodájának kialakítása és berendezése az épület kedvező megvilágítottsági lehetőségeit igyekszik a lehető legteljesebb módon kihasználni.
A megrendelő nyitott az innovatív ergonómiai megoldások felé, ezért többféle munkaállomás típust rendelt a bútorozás első fázisában. A munkatársak tesztelik, hogy az új megközelítés alapján melyik kompozíció felel meg leginkább a cég munkavégzési stílusának, és a visszajelzések alapján választják ki a következő fázis asztaltípusát. 
Az étkezőt Barrisol feszített mennyezet díszíti. Az egymást keresztező, megvilágított sávok ihlető forrása a belső homlokzat tükröző és nem tükröző felületeinek játéka. A technológia további előnye, hogy a meglévő gépészet átstrukturálása nélkül, síkban működő, látványos felület hozható létre.

Az általunk berendezett Eaton Enterprises nyerte el az Iroda.hu különdíját, az Employer Branding Award díjat!
További részletek itt!Adatlap

Lokáció: Budapest
Terület: 1000 m2
Dolgozók száma: 75
Irodaház: Krisztina Palace
Belsőépítészet: Bukosza Kristóf
Fotók: Szekeres Máté, Europa Design
Látványtervező: Keczán László
Bútorok: Actiu, Akaba, Alea, BuzziSpace, Caimi, Dataflex, DVO, Enea, Herman Miller, Howe, Kristalia, Metalmobil, Segis
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.