Referenciák, ügyfeleink

Waberer

Ügyfél információkKépekLátványtervekTermékek


Az Év irodája Különdíj győztese lett 2015-ben!


A Waberer's vállalat vezérigazgatói irodái a Vadász Mihály és Preisich Gábor által tervezett, 1937-ben épült Kossuth téri háztömb 6. emeletén kerültek kialakításra. 
 
Az anyaghasználatban a 30-as évekre is utaló fényes fekete-fehér-króm felületek a meghatározók. A kontrasztot oldja a természetes, rajzos fafelület látványa az akusztikus álmennyezeten és a bejárati ajtót körülvevő, tárgyalóba futó faburkolat. A természetes fénnyel nem megvilágított belső kiszolgáló helyiségeket egységes üvegfal határolja. 
 
A speciális opálosodó üvegfal, a belső világítással fényjátékot biztosító üveg térelválasztók és ajtók, az átvilágított ónixfal és a gépi mozgatással teljesen elrejthető audiovizuális megoldások csúcstechnológiát képviselnek. A kőlapburkolat narancsszínű vonalai visszaköszönnek a fa falburkolaton és a szőnyeg vonalrajzolatában is. Az egyedileg tervezett/gyártott fényes fehér irodabútorok króm lábszerkezettel karakteres, tiszta nyújtanak, melyeket minőségi ülőbútorok egészítenek ki.

A Kossuth téri ház belseje a klasszikus modern szellemiség egyik gyöngyszeme. Ennek a világnak a harmóniájához illeszkedve teremti meg megvalósult terv a huszonegyedik századi high-tech iroda minden térbeli és tárgyi feltételét a Waberer’s vállalat legfelsőbb szintű irányításához. 
 
Az eredetileg lakások céljaira készült épületrész a legmodernebb technikák felhasználásával, de a ház stílusát figyelembe véve lett átalakítva irodai felhasználásra. Az épület teljes főhomlokzatát elfoglaló irodasor teljesen átlátható, de egyúttal szeparált kialakítású lett. Ezt különböző üveg megoldások alkalmazása teszi lehetővé úgy, hogy miközben 30 munkatárs egymást nem zavarva, szeparált módon van elhelyezve, az iroda teljesen átlátható, térbeli és vizuális egysége biztosított.
 
Az irodaterek összképe és harmóniája szintetizálja a klasszikus modern épület atmoszféráját, a mai technológiai és mesterségbeli szaktudást és a megbízó nagyvállalat minőség és kultúra iráni elkötelezett szemléletét.Adatlap

Iroda koncepció kivitelezés: 2011
Lokáció: Budapest
Belsőépítészet: Zöld L. Építész-belsőépítész iroda - Budinszky Dóra
Fotók: Europa Design Hungary Zrt.
Látványtervező: Europa Design Hungary Zrt.
Bútorok: Actiu, Sitland
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.