Szolgáltatás

Nespresso

„NESPRESSO, a kávézás felülmúlhatatlan élménye.” Az őrölt, pörkölt, valódi kávék keverékét tartalmazó kapszulák mellett csúcstechnológiás és formatervezett gépeivel tört be a piacra. A koncepciót a NESPRESSO Club szolgáltatásai teszik teljessé, mely a kávézás felülmúlhatatlan élményét viszi az irodába vagy otthonába.

www.nespresso.com/

Európai Tudásközpont

Az Európai Tudásközpont küldetése egy olyan regionális tudásépítő és közvetítő centrum felépítése, amely együttműködve a világ más tudásközpontjaival, gyorsan és hatékonyan képes közvetíteni a világ kulturális és szellemi értékeit Európa felé, illetve Európa kulturális és szellemi értékeit a világ más régiói felé.

www.euroknows.com/Fedezze fel a J28 Szemlőhegy Liget magával ragadó hangulatát. Tekintse meg a budai panorámás, zöldövezeti lakásokat a Rózsadomb szomszédságában. 
Panorámás otthonok 72-162 m2-ig, 1,6 hektáros, ősfás környezetben - ez a J28 Szemlőhegy Liget.
Kényelemre hangolt, tágas lakások az Ön igényeihez igazítva, a budai táj csodálatos panorámájával Szemlőhegyen, a Rózsadomb közvetlen közelében. 

https://www.szemlohegyliget.hu/hu/home
Egy olyan kreatív nyomdai stúdió vagyunk, ahol környezetbarát megoldásokkal, minőségorientált munkával és ügyfélközpontú gondolkodásmóddal szolgáljuk ki megrendelőink egyedi igényeit.

http://lifeprint.hu/

Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.