Képzés

Fontosnak tartjuk, hogy a jövő generációjával már az iskolapadban megismerkedjünk és naprakész információkat nyújtsunk nekik a nemzetközi trendekről, gyakorlati témákról, tervezési és üzletkommunikációs terveket kapjanak tőlünk.

Soproni Egyetem
Soproni Egyetem
http://uni-sopron.hu/kezdolap

A Soproni Egyetem négy karral rendelkező, országos és regionális szerepű, nemzetközileg is jelentős felsőoktatási intézmény, a nyugat-magyarországi régió szellemi, oktatási és kutatási központja. Az egyetem karain az oktatás évszázados hagyományokra tekint vissza.
 

Óbudai Egyetem
Óbudai Egyetem
http://uni-obuda.hu/

Az Óbudai Egyetem a felsőoktatási piac aktív szereplőjeként minőségi és versenyképes szolgáltatást nyújt, emberközpontú, egész életen át történő kötődést és tanulást biztosít a műszaki, az informatikai, a természettudományi, a gazdaságtudományok, és a pedagógusképzés területen. Programjában felsőoktatási szakképzés, alap-, mester és doktori képzés, valamint ezek mellett szakirányú továbbképzés szerepel nappali, esti és levelező tagozaton, továbbá távoktatási formában.


Stílusház
Stílusház
https://stilushaz.hu/

A Stílusház Lakberendező Iskolát 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy tudásunk legjavát nyújtva képezzünk igazán jó lakberendezőket. Olyan szakembereket, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldandó feladatokban nem problémát, hanem kihívást látnak. A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak, valamint a szakmai változások követésének köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben.


Modart divatiskola
Modart divatiskola
https://www.modart.hu/

A nemzetközi Mod'Art divatiskola-hálózat magyar tagozata vagyunk. Párizs egyik élvonalbeli divatiskolájának tananyagát tanítjuk. A Mod'Art a divat és a luxus világában elismert francia know-how-t nyújt. A Mod'Art International Hungary az egyetlen divatiskola Magyarországon, ahol francia szemlélet és tananyag szerint tanulnak a diákok. Iskolánk 2006-ban jött létre és célul tűzte ki a divattal kapcsolatos francia művészeti felsőoktatás megjelenítését Magyarországon.
 

Kurzus
Kurzus
https://www.lakberendezoiskola.hu/
 
A tanfolyamaink a lakberendezés, a belsőépítészet és a tárgykultúra iránt érdeklődőknek szólnak, azoknak, akik a változó világunkkal lépést szeretnének tartani, el akarnak igazodni a különböző stílusirányzatok között, kíváncsiak és nyitottak az újra, de megbecsülik a régi értékeket is.
Célunk, olyan szakemberek képzése, aki alkotó fantáziával, kreativitással, szakmai kultúrával, kellő felkészültséggel és gyakorlattal rendelkezik ahhoz, hogy érdemi segítséget nyújtson megrendelőinek. Aki képes arra, hogy a felmerült feladatokra formailag is teljes értékű, a felhasználó számára vonzó, a piacon versenyképes megoldást találjon


IMEC
IMEC 
https://www.independentmedia.hu/

Az Independent Media Education Center gyakorlati képzéseket kínál a PR, a kommunikáció, a marketing és a média területén a szakma vezető szakembereinek közreműködésével. 
Az egy-egy szűkebb témakörre fókuszáló workshopok mellett előadássorozatokat, hosszabb képzéseket is indítunk. Az előadók gyakorló szakemberek, a képzések a felsőoktatás keretein belül oktatott, elsősorban elméleti alapokhoz képest, azokat kiegészítve konkrét piaci ismereteket nyújtanak.  
A módszertan különleges: előadásokból, workshopokból és konzultációkból áll. A résztvevőket támogatjuk a munkavállalásban, karrierépítésben, és gyakorlati- és álláslehetőségeket is ajánlunk.
Jelenleg 4 olyan féléves kurzusunk is van (PR kommunikáció a gyakorlatban, Marketingkommunikáció a gyakorlatban, Kommunikáció az Y és Z generációkkal - Online felületek influencerei, valamint Employer Branding - HR Marketing), melyek egyben az ELTE Média és Kommunikáció Tanszéke által kínált kreditpontos, szabadon választható tantárgyak.
 

Szakmai képzések, és egyben szellemi Műhelyek, melyeket őszintén ajánlunk, köszönhetően azok magas oktatási színvonaluknak, kortárs művészeti és design szemléletüknek, valamint innovatív képzési módszereiknek.

NYME-Faipari

A Faipari Mérnöki Karon belül működő Terméktervezési és Gyártástechnológiai Intézet gondoskodik az ipari termék- és formatervező mérnökök képzéséről, míg az Alkalmazott Művészeti Intézeten belül grafikus, belsőépítész és formatervező művészek képzése folyik. Az Alkalmazott Művészeti Intézet (AMI) alkotó, kutató és oktató munkáját komplex szakmai struktúrába rendezve, korszerű tárgyi és szellemi környezetével hatékony színtere a tervezői munkának, az intézeti kutatásnak és a kreatív innovációnak. Az AMI célja az építészet, a formatervezés és a grafika terén felmutatni és felkutatni a vizuális kommunikáció, a tervezés és a prezentáció hatékony módjait, valamint szakmai és regionális kapcsolatok révén menedzselni alkotókat és munkafolyamatokat.

www.nyme.hu/

MOME
Közismert tradicionális iparművészet-oktatás mellett az egyetemi szintű designer, építész és vizuális kommunikáció tervező képzés helyszíne. A MOME célja tudatos alkotó egyénisége képzése, vállalva az elitképzés misszióját, az egyetemi alapképzés mellett a tematikus művészeti DLA és tudományos PhD doktori programokkal valamint szakirányú továbbképzésekkel.

www.mome.hu/

KREA

Magas szakmai színvonalú, szellemiségében kortárs, újító, és designközpontú, akkreditált művészeti képzések! Meghirdetett szakok: Lakberendezés, Enteriőrtervezés, Stylist, Divattervezés, Alkalmazott fotográfia, Tervezőgrafika, és Kiadványszerkesztés. Kiállításokon kívül rendszeres szakmai beszélgetések, előadások, szimpóziumok színhelye.
Az Europa Design minden KREA kártyával rendelkezőnek (az iskolai hallgatók fényképes, névre-szóló igazolványa, hologramos matricával) saját használatú design munkaszékre 35%, minden másra 18% kedvezményt biztosít!

www.kreaiskola.hu/

Junior Art Center
A Junior Art Center a lakberendező oktatás palettáján a kezdeti évektől jelen van. A Junior Art-ot legfőképpen innovatív szemlélet jellemzi, mindig szem előtt tartva a korszerű oktatási módszereket, figyelemmel kísérve és reagálva a magyar és európai lakberendezési kultúra változásaira.

www.juniorartcenter.hu/

Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola
A Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakközép és Szakmunkásképző Iskola Vas megye egyik legnagyobb építő- és faipari képzéssel foglalkozó intézménye. Jogelődje a 405-ös számú Ipari Szakmunkásképző Iskola, majd a 411 -es sz. Oladi Szakmunkásképző Iskola melytől 1989-ben történő leválása után a fenti néven önálló intézményként jött létre. A Hefele Menyhért Szakképző iskola az építőipar és faipar területén belül lévő szakmák oktatását vállalja fel, de képzési elképzelései nem csak a hagyományos szakmákra korlátozódnak, hanem új szakmák bevezetése mellett határterületek szakmái felé is nyitni próbál - ilyen például a lakberendező szakma.

www.hefele.sulinet.hu/
Design Terminal
Design Terminál Kht. 2004-ben a Magyar Szabadalmi Hivatal és a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma alapította. A közel három évtizedig működő budapesti Design Center szakmai bázisán létrejött társaság alapvető célja és feladata, hogy ösztönözze és segítse a hazai formatervezési kultúra fejlesztését, részint a magyar gazdaság versenyképességének, részint életünk minőségének javítása érdekében.

designterminal.hu/

DEFO

Kutatásaikkal, valamint a szakági tervezőkkel végzett közös gondolkodás révén a defo releváns, értékes információbázis kiépítését célozta meg. Trendekről, új módszerekről, kutatási eredményekről, az innovatív partnerek tevékenységeiről a szervezet folyamatosan informálja a szakmát, illetve az érdeklődőket. A csapat a www.defo.hu címen online fórumot működtet, amely hidat képez a projektek szereplői között, lehetőséget teremt , hogy a tervezők és az innovatív partnerek kapcsolatrendszere tovább épüljön.

www.defo.hu/
 A Budapesti Metropolitan Kommunikációs Főiskolán a hatékony kommunikáció elsajátítása szakmai program, mindennapos  gyakorlat, mely áthatja a képzési irányokat. A hallhatók a  tanulmányaik során a megszerzett szakmai tudásnak és  kommunikációs képességeknek köszönhetően rendkívül sikeresek a munkaerőpiacon. A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs  Bizottság 2008-ban elismeréssel akkreditálta a főiskolát a következő hét évre. Az eredményes program-akkreditáció után  2010-től új, művészeti szakokat indít az intézmény a  továbbtanulók számára, melyben az Europa Design oktatási  partnerként szerepel.

 metropolitan.hu
BME


„A BME, mint a magyar felsőoktatás magas presztízsű intézménye, hivatásának tekinti az erős alapképzésre épülő differenciált, többszintű minőségi oktatást és tudományos képzést, a kutatást, fejlesztést és innovációt, valamint a tudományos minősítést a műszaki- és természettudományokban és a gazdaság- és társadalomtudományok egyes területein.”

www.bme.hu
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.