Képzés

Szakmai képzések, és egyben szellemi Műhelyek, melyeket őszintén ajánlunk, köszönhetően azok magas oktatási színvonaluknak, kortárs művészeti és design szemléletüknek, valamint innovatív képzési módszereiknek.
NYME-Faipari

A Faipari Mérnöki Karon belül működő Terméktervezési és Gyártástechnológiai Intézet gondoskodik az ipari termék- és formatervező mérnökök képzéséről, míg az Alkalmazott Művészeti Intézeten belül grafikus, belsőépítész és formatervező művészek képzése folyik. Az Alkalmazott Művészeti Intézet (AMI) alkotó, kutató és oktató munkáját komplex szakmai struktúrába rendezve, korszerű tárgyi és szellemi környezetével hatékony színtere a tervezői munkának, az intézeti kutatásnak és a kreatív innovációnak. Az AMI célja az építészet, a formatervezés és a grafika terén felmutatni és felkutatni a vizuális kommunikáció, a tervezés és a prezentáció hatékony módjait, valamint szakmai és regionális kapcsolatok révén menedzselni alkotókat és munkafolyamatokat.

www.nyme.hu/

MOME
Közismert tradicionális iparművészet-oktatás mellett az egyetemi szintű designer, építész és vizuális kommunikáció tervező képzés helyszíne. A MOME célja tudatos alkotó egyénisége képzése, vállalva az elitképzés misszióját, az egyetemi alapképzés mellett a tematikus művészeti DLA és tudományos PhD doktori programokkal valamint szakirányú továbbképzésekkel.

www.mome.hu/

KREA

Magas szakmai színvonalú, szellemiségében kortárs, újító, és designközpontú, akkreditált művészeti képzések! Meghirdetett szakok: Lakberendezés, Enteriőrtervezés, Stylist, Divattervezés, Alkalmazott fotográfia, Tervezőgrafika, és Kiadványszerkesztés. Kiállításokon kívül rendszeres szakmai beszélgetések, előadások, szimpóziumok színhelye.
Az Europa Design minden KREA kártyával rendelkezőnek (az iskolai hallgatók fényképes, névre-szóló igazolványa, hologramos matricával) saját használatú design munkaszékre 35%, minden másra 18% kedvezményt biztosít!

www.kreaiskola.hu/

Junior Art Center
A Junior Art Center a lakberendező oktatás palettáján a kezdeti évektől jelen van. A Junior Art-ot legfőképpen innovatív szemlélet jellemzi, mindig szem előtt tartva a korszerű oktatási módszereket, figyelemmel kísérve és reagálva a magyar és európai lakberendezési kultúra változásaira.

www.juniorartcenter.hu/

Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola
A Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakközép és Szakmunkásképző Iskola Vas megye egyik legnagyobb építő- és faipari képzéssel foglalkozó intézménye. Jogelődje a 405-ös számú Ipari Szakmunkásképző Iskola, majd a 411 -es sz. Oladi Szakmunkásképző Iskola melytől 1989-ben történő leválása után a fenti néven önálló intézményként jött létre. A Hefele Menyhért Szakképző iskola az építőipar és faipar területén belül lévő szakmák oktatását vállalja fel, de képzési elképzelései nem csak a hagyományos szakmákra korlátozódnak, hanem új szakmák bevezetése mellett határterületek szakmái felé is nyitni próbál - ilyen például a lakberendező szakma.

www.hefele.sulinet.hu/
Design Terminal
Design Terminál Kht. 2004-ben a Magyar Szabadalmi Hivatal és a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma alapította. A közel három évtizedig működő budapesti Design Center szakmai bázisán létrejött társaság alapvető célja és feladata, hogy ösztönözze és segítse a hazai formatervezési kultúra fejlesztését, részint a magyar gazdaság versenyképességének, részint életünk minőségének javítása érdekében.

designterminal.hu/

DEFO

Kutatásaikkal, valamint a szakági tervezőkkel végzett közös gondolkodás révén a defo releváns, értékes információbázis kiépítését célozta meg. Trendekről, új módszerekről, kutatási eredményekről, az innovatív partnerek tevékenységeiről a szervezet folyamatosan informálja a szakmát, illetve az érdeklődőket. A csapat a www.defo.hu címen online fórumot működtet, amely hidat képez a projektek szereplői között, lehetőséget teremt , hogy a tervezők és az innovatív partnerek kapcsolatrendszere tovább épüljön.

www.defo.hu/
 A Budapesti Metropolitan Kommunikációs Főiskolán a hatékony kommunikáció elsajátítása szakmai program, mindennapos  gyakorlat, mely áthatja a képzési irányokat. A hallhatók a  tanulmányaik során a megszerzett szakmai tudásnak és  kommunikációs képességeknek köszönhetően rendkívül sikeresek a munkaerőpiacon. A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs  Bizottság 2008-ban elismeréssel akkreditálta a főiskolát a következő hét évre. Az eredményes program-akkreditáció után  2010-től új, művészeti szakokat indít az intézmény a  továbbtanulók számára, melyben az Europa Design oktatási  partnerként szerepel.

 metropolitan.hu
BME


„A BME, mint a magyar felsőoktatás magas presztízsű intézménye, hivatásának tekinti az erős alapképzésre épülő differenciált, többszintű minőségi oktatást és tudományos képzést, a kutatást, fejlesztést és innovációt, valamint a tudományos minősítést a műszaki- és természettudományokban és a gazdaság- és társadalomtudományok egyes területein.”

www.bme.hu
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.