Támogatott eszköz: a Prezi új funkciói hibrid munkahelyek számára

Támogatott eszköz: a Prezi új funkciói hibrid munkahelyek számára

Jobb módszer az együttműködésre

A virtuális értekezleteinek nem kell szigorúan egyirányúnak és beszélőközpontúnak lenniük. Ha a közönség bármely tagjának kérdése vagy reakciója merül fel, könnyen bedobhatják szövegeiket és tartalmaikat a Prezi Videóba, mely ekkor megjelenik közvetlenül mellettük – így nincs szükség a mikrofon visszahangosítására. A prezentációk menet közben is szerkeszthetők, ha gyors módosításokra vagy frissítésekre van szükség.

Blogbejegyzés a Prezi oldalán

 

Sokak által kért funkció: videó a videóban 

Akár élőben prezentál, akár felvett videót oszt meg, a Prezi Video immáron egy újabb módszert kínál a közönség lekötésére. A videókat lejátszhatja (hanggal!), hogy még dinamikusabb tartalmakat oszthasson meg a hibrid munkahelyen.

Bejelentkezés a Prezibe

 

Túl sok videohíváson kell részt vennie? 

Ne pazarolja az idejét azzal, hogy megpróbálja mindenki napirendjét egymáséhoz igazítani. Használja a Slackben a Prezi Videót, mellyel felvehet egy prezentációt vagy egy tájékoztatót, majd aszinkron módon megoszthatja azt csapatával, akik közvetlenül a Slackben megnézhetik a videót.

Részletek itt

 
 
 
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.