Gratulálunk Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese győzeleméhez!

Gratulálunk Pohner Ádámnak, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettesének a győzelemhez! 
Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese nyerte a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny magyarországi döntőjét csütörtökön Budapesten a SIRHA szakkiállításon. Ő képviselheti az országot az európai döntőn júniusban Torinóban.
A konyhai és a kóstoló zsűriben összesen 24 séf foglalt helyet, köztük a két évvel ezelőtti európai döntő győztese, Széll Tamás is, aki Torinóban a zsűri elnöke lesz.

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)
 
Ezen rangos esemény mellett a kiállításra látogatók VR szoftveres programunkkal virtuális látogatást tehettek egy valódi irodában, egy berendezett loft lakásban, vagy akár a tenger mélyén, a kék bálna birodalmában. Mind a felnőttek mind a gyerekek nagyon élveztél a bemutatót. További képek az eseményről ide kattintva!
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.