Interface modulszőnyegek tervezői szemmel

"Interface modulszőnyegek tervezői szemmel
 
A FitOut és az Europa Design meghívásában építészek és belsőépítészek beszélgettek az Interface modulszőnyegek alkalmazási lehetőségeiről.
 
A világ vezető modulszőnyeg gyártója, az Interface magyarországi forgalmazója, a FitOut Kft., és az irodaberendezésekkel foglalkozó Europa Design szakmai beszélgetés sorozatának  második rendezvényén 11 tervező osztotta meg a szőnyegezéskor felmerült eddigi tapasztalatait. A résztvevők, Kamarás Borbála, Szigethy Katalin, Paczona Márta, Borsay Attila, György Hunor, Ebedli Gyula, Hajdú Csongor, Klapcsik Gábor, Kovács Zoltán, Ottlik György, Tóth Róbert, mindegyike örömmel fogadta a hírt, hogy az Interface modulszőnyegek néhány év kihagyás után ismét elérhetőek a magyar piacon. A tervezők közül Ottlik György, Tóth Róbert, Szigethy Katalin, Borsay Attila korábban már dolgozott az Interface szőnyegekkel."

Képek az eseményről

A design.hu, Bakonyi Gyöngyi által írt teljes cikk itt elérhető


Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.