Herman Miller bútorok az Év Irodájában!

Tökéletes ergonómia az ország legjobb irodájában.

A frissen megválasztott Év Irodája 2013 díj győztese, az Avis Budget Group irodája nem csupán egy esztétikus, környezettudatos, Y-generációs munkahely, hanem egy, a rendkívül magas ergonómiai elvárásoknak is maximálisan megfelelő irodatér.

Az itt dolgozó szerencsések a Herman Miller páratlan ergonómiai tulajdonságaival bíró Aeron, illetve Mirra székeiben tölthetik mindennapjaikat – tökéletesen személyre szabható, használójának minden rezdülésére reagáló, kifogástalan megtámasztást nyújtó munkaszékekben.

Mindezek nagyszerű kiegészítőjeként jelennek meg a világhírű márka Sense, illetve Abak és Resolve fantázianevű munkaasztalai. A könnyen variálható, egyedi asztalkombinációkat lehetővé tevő bútorok gazdaságos térkihasználást, harmonikus és ideális munkakörnyezetet teremtenek.

Bővebb információt a projektről a Referenciáink menüpontban találhat.


 
Árajánlat kérés
Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001

E-mail
arajanlat@spaceplan.hu
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Twitter Youtube Flickr
Minden jog fenntartva.